Ben Tulett na knappe zege op Mount Fløyen: 'Begon de tijdrit onbevangen' Wielrennen
Wielrennen

Ben Tulett na knappe zege op Mount Fløyen: 'Begon de tijdrit onbevangen'

Ben Tulett na knappe zege op Mount Fløyen: 'Begon de tijdrit onbevangen'

Ben Tulett is de Ronde van Noorwegen sterk begonnen. De renner van INEOS Grenadiers troefde zijn ploegmaat Magnus Sheffield met een seconde af in de klimproloog.

'Het was heel zwaar', zegt Tulett in het flashinterview. 'Het parcours was heel lastig, dus we wisten dat de uitvoering perfect moest zijn', zegt de Brit over het atypische parcours met een steile beklimming van zo'n drie kilometer op het einde. 'We hebben het parcours daarom gisteren verkend. Toen wisten we meteen dat het een flinke opgave zou zijn.'

'Ik ben blij met mijn prestatie en ik verwacht een zware strijd de komende etappes', doelt Tulett op de uitdagende route van de Ronde van Noorwegen. 'Ik begon de tijdrit onbevangen, zonder te denken aan een bepaald resultaat. Er zijn hier een paar sterke tijdrijders, zoals Magnus, die supersterk is', aldus Tulett.

'We zijn allemaal heel gemotiveerd voor deze wedstrijd. We hebben er veel zin in en gaan zien hoe het zich verder ontwikkelt', besluit Tulett.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws