Brambilla ziedend op medevluchter Bennett: 'Vraag hem hoe je moet racen' Wielrennen
Wielrennen

Brambilla ziedend op medevluchter Bennett: 'Vraag hem hoe je moet racen'

Brambilla ziedend op medevluchter Bennett: 'Vraag hem hoe je moet racen'

Gianluca Brambilla is boos op George Bennett na de twaalfde etappe. De Italiaan van Trek-Segafredo was na de finish keihard in een interview. Hij werd tevens gedegradeerd naar een vierde plek in de sprint vanwege een fout richting Bennett.

Het was tijdens de etappe al duidelijk dat het niet boterde tussen Bennet en Brambilla. Bij verschillende aanvallen reageerden de renners op elkaar, tot de beslissende aanval van Chris Hamilton. Daar liet Brambilla lopen in de hoop dat Bennett aanging, maar dat deed hij niet. Daardoor moesten de twee kemphanen tevreden zijn met een derde en vierde plaats.

Woedende Brambilla maakt fout in sprint met Bennett, gedeklasseerd naar plek vier 

Daarin week de renner van Trek-Segafredo enorm af van zijn lijn, toen al tot ongenoegen van Bennett. Hij versloeg Bennett oorspronkelijk in de sprint, maar de jury besloot dat dat een onrechtmatige sprint was, met deklassering tot gevolg. Na afloop was Brambilla ziedend op zijn collega van Jumbo-Visma, die hij betichtte van een hele slechte koers: 'Vraag hem hoe je moet racen. Soms is het beter om koers te kijken op televisie, zodat je kan leren om te koersen.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws