Caja Rural-renner Sergio Martín tijdens tijdrittraining betrokken bij ernstig ongeval Wielrennen
Wielrennen

Caja Rural-renner Sergio Martín tijdens tijdrittraining betrokken bij ernstig ongeval

Caja Rural-renner Sergio Martín tijdens tijdrittraining betrokken bij ernstig ongeval

Minder nieuws uit Spanje: de 26-jarige Caja Rural-coureur Sergio Roman Martín ligt daar in een Madrileens ziekenhuis met flinke verwondingen. De renner werd dinsdag aangereden door een auto terwijl hij op zijn tijdritfiets aan het trainen was.

'Sergio ligt sinds dinsdagochtend in het ziekenhuis na een ernstig ongeval tijdens de training', laat zijn ploeg weten in een persbericht. 'Hij kwam in aanrijding met een voertuig toen hij op zijn tijdritfiets reed in de omgeving van zijn woning in Galapagar.'

'Sergio werd overgebracht naar Hospital 12 de Octubre, waar hij bij bewustzijn en stabiel is. Na verschillende tests te hebben ondergaan, is de breuk van vijf ribben en twee wervels bevestigd. Daaraan zal hij een operatie ondergaan, en in afwachting van zijn voortgang en andere medische tests zal hij voorlopig in het ziekenhuis moeten blijven.'

'Vanuit Caja Rural-Seguros RGA wensen we een spoedig herstel toe aan de dappere coureur uit Madrid, getraind in onze jeugdopleiding en bezig aan zijn vierde seizoen bij het profteam', sluit de ploeg af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws