Evenepoel showt nieuwe regenboogtrui: 'Ik ga er zo ontspannen als mogelijk mee omgaan' Wielrennen
Wielrennen

Evenepoel showt nieuwe regenboogtrui: 'Ik ga er zo ontspannen als mogelijk mee omgaan'

Evenepoel showt nieuwe regenboogtrui: 'Ik ga er zo ontspannen als mogelijk mee omgaan'

Remco Evenepoel heeft een nieuwe versie van zijn regenboogtrui getoond, waar nieuwe sponsor Soudal al op te zien is. In een video gedeeld op het YouTube-kanaal van zijn ploeg Quick Step-Alpha Vinyl laat Evenepoel weten uit te kijken naar het aankomende seizoen in de wereldkampioenentrui.

'Het is een hele gekke zomer geweest. Ik kan er enkel blij mee zijn. Ik ben trots op wat ik bereikt heb', zo doelt Evenepoel ongetwijfeld over zijn overwinningen in de Clasica San Sebastián, het eindklassement van de Vuelta a España en natuurlijk het wereldkampioenschap in Australië.

'Ik ben heel blij en trots dat ik deze trui zo vroeg in mijn carrière al mag dragen', zo vertelt hij over de regenboogtrui. 'Ik besef dat het een speciaal jaar zal worden, met heel wat druk die op mijn schouders zal rusten en een andere manier van koersen waarschijnlijk. Maar ik ga gewoon alles op mij laten afkomen en er zo ontspannen als mogelijk mee omgaan en gewoon genieten van de regenboogtrui. Ik denk dat dat het beste is wat ik kan doen.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws