Fantastisch werk Van der Poel betaalt zich uit: 'Hopelijk de start voor meer zeges' Wielrennen
Wielrennen

Fantastisch werk Van der Poel betaalt zich uit: 'Hopelijk de start voor meer zeges'

Fantastisch werk Van der Poel betaalt zich uit: 'Hopelijk de start voor meer zeges'

Mathieu van der Poel loodste zijn teamgenoot Jasper Philipsen woensdag op werkelijk fenomenale wijze naar de zege. De Belg was na afloop dan ook vol over zijn Nederlandse makker, die op zijn beurt ook tevreden was.

'Ik ben heel blij', liet Van der Poel, die zijn teamgenoot in een zetel naar de meet bracht, weten aan Eurosport. 'Dinsdag ging het net mis, maar nu ging alles goed', doelt hij op de tweede plek die Philipsen de dag voordien behaalde. 'Daar ben ik heel blij mee, ik hoop dat het de start is van iets moois en meer zeges voor onze ploeg.' Alpecin-Deceuninck stond tot de zege van Philipsen nog op nul overwinningen dit jaar.

Van der Poel raakte even het gevoel met de kop van het peloton kwijt toen Wout van Aert en Jumbo-Visma de boel op de kant trokken, maar maakte zich daar geen zorgen om. 'Ik was niet bang, want ik ga niet voor een klassement ofzo. Dat zou dus geen drama zijn, maar ik ben blij dat ik met Jasper in die eerste waaier zat en hem zo nog kon helpen.'

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws