Geloof jij in een zege van de wereldkampioen gravel in Strade Bianche? Dan krijg je 151 keer je inzet terug! (Ad) Wielrennen
Wielrennen

Geloof jij in een zege van de wereldkampioen gravel in Strade Bianche? Dan krijg je 151 keer je inzet terug! (Ad)

Geloof jij in een zege van de wereldkampioen gravel in Strade Bianche? Dan krijg je 151 keer je inzet terug! (Ad)

Na een Openingsweekend vol Jumbo-Visma is het één week later tijd voor de Italiaanse grindwegen van Strade Bianche. Denk jij te weten wie er met de zege vandoor gaat? Let op: Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Zonder Tadej Pogacar en Wout van Aert aan de start is de Strade Bianche enigszins onthoofd, maar dat mag de pret niet al te veel drukken: Mathieu van der Poel is nog altijd van de partij. De Nederlander is volgens Bet365 huizenhoog topfavoriet. Voor iedere euro die je op Van der Poel inzet, krijg je 2,50 keer je inzet terug bij een overwinning.

Daarachter schat Bet365 Julian Alaphilippe en Tom Pidcock hoog in, die beiden aan een quotering van 7,50 genoteerd staan. De Belgen Tim Wellens en Tiesj Benoot volgen met een odd van respectievelijk 17,00 en 21,00 daar weer achter. Wellens eindigde al eens op het podium, Benoot won de koers zelfs al, de winnaar van Kuurne-Brussel-Kuurne is ook duidelijk in vorm anno 2023.

Interessante schaduwfavorieten tegen goede odds

Andere schaduwfavorieten zijn Pello Bilbao, Quinn Simmons, Matej Mohoric, Aleksandr Vlasov en Valentin Madouas, die allen een quotering van 23,00 of 26,00 toebedeeld gekregen hebben. Voor Attila Valter, de nummer vier van vorig seizoen, krijg je 41,00 keer je inzet terug.

Geloof je in een zege van de thuisrijder Alberto Bettiol of jongelingen Carlos Rodriguez en Magnus Sheffield? Dan kun je bij een zege 51,00 keer je inzet terug verwachten. Tot slot wereldkampioen gravel Gianni Vermeersch, die tegen een quotering van maar liefst 151,00 op de boeken staat.

Bij Bet365 ontvang je een welkomstbonus van 100 euro. Liever inzetten bij Jacks? Daar ontvang je een welkomstbonus van 50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Zoek je meer interessante wedtips? Bezoek dan Sportbookies.nl.

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news