[Update] Kneuzingen en schaafwonden voor Bernal, Yates en Martínez na val in Burgos Wielrennen
Wielrennen

[Update] Kneuzingen en schaafwonden voor Bernal, Yates en Martínez na val in Burgos

[Update] Kneuzingen en schaafwonden voor Bernal, Yates en Martínez na val in Burgos

(3 augustus, 16.14 uur) De eerste etappe in de Ronde van Burgos is niet fijn verlopen voor de heren van INEOS Grenadiers. Bij een valpartij op twintig kilometer van het einde waren onder meer Egan Bernal, Adam Yates en Daniel Felipe Martínez betrokken. Op dit moment is het onduidelijk hoe zij het maken na de crash.

Bernal en co konden hun weg vervolgen, maar de klassementsambities van de Colombiaan konden voor deze rittenkoers de prullenbak in. Hij kwam op geruime achterstand van het peloton over de streep.

Ook Sacha Modolo (Alpecin-Fenix) lag bij de valpartij. Aleksandr Vlasov leek eveneens betrokken te zijn bij de crash.

Update - 3 augustus 2021 (17.43 uur): Kneuzingen en schaafwonden voor Bernal, Yates en Martínez

Egan Bernal, Adam Yates en Daniel Martínez hebben in de openingsrit van de Ronde van Burgos verschillende kneuzingen en schaafwonden opgelopen, zo meldt INEOS Grenadiers op de ploegsite. De drie renners kwamen ten val op een kleine twintig kilometer van de meet, maar wisten hun weg wel op hun eigen tempo te vervolgen. Ook Aleksander Vlasov was betrokken bij de crash, maar de renner van Astana-Premier Tech kwam goed weg met lichte verwondingen, meldt de ploeg.

Het getroffen INEOS-trio wordt in de gaten gehouden gedurende de komende uren, in aanloop naar de tweede etappe.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws