IDL Kijktip | Hoe het voelt om een professionele wielerkoers te winnen? Lachen gegarandeerd! Wielrennen
Wielrennen

IDL Kijktip | Hoe het voelt om een professionele wielerkoers te winnen? Lachen gegarandeerd!

IDL Kijktip | Hoe het voelt om een professionele wielerkoers te winnen? Lachen gegarandeerd!

In tijden dat heel Facebook en Instagram vol staan met tergend saaie en lange prank-video's die helemaal niet grappig zijn, doken we het net op om te laten zien dat een goed uitgevoerde prank nog steeds om van te schateren is. Het dateert al van 2011, maar Youtubekanaal Just For Laughs Gags voerde toen een grap tot in de perfectie uit.

Want hoe voelt het nu eigenlijk om een professionele wielerkoers te winnen? De doorsnee wielerfan zal het nooit weten en dus blijven we dromen als we de Mathieu van der Poels en Wout van Aerts van deze wereld weer eens zien winnen, met alle poespas erop en eraan.

De mensen van Just For Laughs besloten in 2011 een vrachtwagen vol te laden met wielrenners en achter nietsvermoedende mensen op het fietspad aan te sturen. Het resultaat mag er zijn, probeer er maar eens niet om te lachen als je de verschrikte, verbaasde en vervolgens dolblije gezichten ziet!


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws