Israel Start-Up Nation kondigt bij Astana vertrokken Premier Tech aan als co-sponsor Wielrennen
Wielrennen

Israel Start-Up Nation kondigt bij Astana vertrokken Premier Tech aan als co-sponsor

Israel Start-Up Nation kondigt bij Astana vertrokken Premier Tech aan als co-sponsor

Israel Start-Up Nation zal in 2022 verder gaan onder de noemer Israel-Premier Tech. De deal met het Canadese bedrijf zat er al een tijdje aan te komen, maar is nu definitief bevestigd.

Premier Tech was de afgelopen jaren present bij Astana, maar werd daar door Alexandre Vinokourov hoogstpersoonlijk buitengezet. Sindsdien was het bedrijf op zoek naar een nieuw team om te sponsoren. Een deal met BikeExchange ketste af, maar nu is er dus wel een overeenkomst met Israel Start-Up Nation. De ploeg zal Israel-Premier Tech gaan heten.

Jakob Fuglsang en Hugo Houle zijn onderdeel van de deal. Ploegbaas Sylvan Adams, een Canadees, is vanzelfsprekend in zijn nopjes. 'Als Canadees bedrijf is dit een natuurlijke partner.' Sportief directeur Kjell Carlström voegt daar aan toe: '2022 belooft een prachtig jaar te worden voor de ploeg. Met Premier Tech beginnen we aan een nieuw hoofdstuk.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws