Jakobsen en Mørkøv gaan de messen voor de Tour slijpen in Baloise Belgium Tour Wielrennen
Wielrennen

Jakobsen en Mørkøv gaan de messen voor de Tour slijpen in Baloise Belgium Tour

Jakobsen en Mørkøv gaan de messen voor de Tour slijpen in Baloise Belgium Tour

Fabio Jakobsen zal vanaf woensdag zijn opwachting maken in de Baloise Belgium Tour. De Nederlandse sprinter van Quick Step-Alpha Vinyl krijgt een indrukwekkende trein met zich mee voor de twee vlakke ritten in de Belgische ronde.

De lead-out van Jakobsen zal vermoedelijk bestaan uit Florian Sénéchal, Michael Mørkøv, Yves Lampaert en Stan Van Tricht. Mauro Schmid is de klassementsman van dienst bij de Belgische ploeg, terwijl Iljo Keisse het vuile werk zal moeten opknappen in de openingsfase van de ritten.

Jakobsen, die afgelopen zondag nog de Elfstedenronde won, zal de Baloise Belgium Tour gebruiken om aan zijn loods Mørkøv te wennen. 'Deze ronde is een goede mogelijkheid voor Fabio en Michael om de samenwerking nog wat te fine-tunen', stelt ploegleider Tom Steels. 'Zij worden ondersteund door de rest van de jongens, die veel ervaring hebben.'

Schmid voor het klassement in Baloise Belgium Tour

'Het parcours is hetzelfde als de afgelopen jaren, met twee vlakke ritten, twee zware heuveletappes en een korte tijdrit. Mauro is onze klassementsman en hij wil een goed resultaat behalen voor hij huiswaarts keert voor het nationale kampioenschap', doet Steels uit de doeken.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws