Jayco-AlUla hoopt op stunt Sobrero als vervanger van Matthews in Milaan-Sanremo, ook Maas mee Wielrennen
Wielrennen

Jayco-AlUla hoopt op stunt Sobrero als vervanger van Matthews in Milaan-Sanremo, ook Maas mee

Jayco-AlUla hoopt op stunt Sobrero als vervanger van Matthews in Milaan-Sanremo, ook Maas mee

Team Jayco AlUla heeft op de ploegsite een vrijbuitersploeg voor Milaan-Sanremo aan het publiek gepresenteerd. De Australische formatie zag outsider Michael Matthews met een coronabesmetting wegvallen en zal ongetwijfeld willen meesluipen wanneer er aangevallen wordt in de heuvels.

De meest in het oog springende namen zijn Zdenek Stybar, Luka Mezgec en Lukas Pöstlberger. Dit trio zal het normaal gesproken moeten hebben van een zware koers. De selectie bestaat verder uit Alexandre Balmer, Nederlander Jan Maas, Michael Hepburn en Matteo Sobrero.

Laatstgenoemde is blij dat hij Matthews mag vervangen op eigen grond. 'Ik ben heel blij dat ik Milaan-Sanremo mag rijden. Het is één van de belangrijkste koersen van het jaar en een symbool in Italië. Zoals gewoonlijk wordt het een lange dag en een grote uitdaging. De finale zal worden gekleurd door de Poggio en gelukkig train ik daar vaak. Ik kom van een zware Parijs-Nice af en ben klaar om mijn kansen te grijpen.'

Ploegleider Mathew Hayman moest zijn plannen omgooien na de afmelding van Matthews. 'We moeten onze tactieken veranderen. Matteo komt erbij door zijn goede vorm in Parijs-Nice en het wordt interessant om te zien hoe ver hij kan komen in de finale van een Monument. We hebben ook Mezgec en Stybar die vroeger allebei de finale hebben betwist en zullen zoeken naar een kans.'

Selectie Team Jayco AlUla Milaan-Sanremo 2023

Zdenek Stybar

Luka Mezgec
Lukas Pöstlberger
Matteo Sobrero
Jan Maas
Alexandre Balmer
Michael Hepburn

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws