Update | Matthews mist Milaan-Sanremo door positieve coronatest: 'Een enorme teleurstelling' Wielrennen
Wielrennen

Update | Matthews mist Milaan-Sanremo door positieve coronatest: 'Een enorme teleurstelling'

Update | Matthews mist Milaan-Sanremo door positieve coronatest: 'Een enorme teleurstelling'

(13 maart 2023) Slecht nieuws voor Michael Matthews en Jayco AlUla. De Australiër heeft daags na Parijs-Nice positief getest op corona, zo toont hij op Instagram. Matthews stapte in de zevende rit van de Koers naar de Zon af.

Voor Matthews zal het een taaie dobber zijn, daar hij zaterdag één van de spilfiguren voor zijn ploeg zou zijn in Milaan-Sanremo. Achter die koers staat nu plots een vraagteken. Afgelopen seizoen werd de puncher vierde in Sanremo.

Matthews klaagde tijdens Parijs-Nice al dat hij niet stond waar hij zou willen staan. 'Nu ben ik begonnen met een paar koersen in Australië. Ik heb het gevoel nu nog niet echt te pakken. Ik ben niet echt blij met waar ik op dit moment sta. Hopelijk ontwikkelt het zich de komende tijd vooruit en niet achteruit.'

Update - 14 maart 2023 (15.55 uur): Matthews mist Milaan-Sanremo

Michael Matthews moet een streep zetten door Milaan-Sanremo. De Australiër testte positief op corona en volgens Team Jayco-AlUla heeft hij lichte symptomen. 'Daardoor zal hij niet aan de start staan zaterdag', zo wordt er geschreven. 'Het is een enorme teleurstelling, omdat het een groot doel was en een wedstrijd waar hij van houdt. De gezondheid is echter de prioriteit.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws