Jumbo-Visma bedankt iedereen voor steun rondom Milan Vader: 'Hij krijgt goede medische verzorging' Wielrennen
Wielrennen

Jumbo-Visma bedankt iedereen voor steun rondom Milan Vader: 'Hij krijgt goede medische verzorging'

Jumbo-Visma bedankt iedereen voor steun rondom Milan Vader: 'Hij krijgt goede medische verzorging'

Jumbo-Visma heeft woensdag in een korte verklaring iedereen bedankt voor de gegeven steun na de zware valpartij van haar renner Milan Vader. Vader kwam in de Ronde van het Baskenland zwaar ten val en liep meerdere zware blessures op.

Momenteel verblijft de Zeeuw nog in het ziekenhuis van Bilbao, waar hij opgenomen en geopereerd werd na zijn val. 'Daar blijft hij voor zijn herstel, Milan krijgt daar goede medische verzorging', laat Jumbo-Visma weten via de sociale kanalen.

'We willen iedereen bedankten voor de steun en support voor Milan en zijn familie. Zijn gezondheidstoestand is op dit moment stabiel. Als het relevant is, zullen we een nieuwe update geven', laat de ploeg weten.

Vader liep bij zijn val onder meer een vernauwde halsslagader en breuken aan zijn ruggenwervels, sleutelbeen en schouderblad op, nadat hij onder een vangrail doorschoof in Spanje.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws