šŸŽ„ Jumbo-Visma deelt beelden van ploegleidersauto en speech Vingegaard: 'Dit heb ik nog nooit gezien' Wielrennen
Wielrennen

šŸŽ„ Jumbo-Visma deelt beelden van ploegleidersauto en speech Vingegaard: 'Dit heb ik nog nooit gezien'

šŸŽ„ Jumbo-Visma deelt beelden van ploegleidersauto en speech Vingegaard: 'Dit heb ik nog nooit gezien'

Jumbo-Visma heeft met de prestatie in de koninginnenrit van de Vuelta a Espana een verpletterende indruk achtergelaten in de Spaanse wielerronde. De Nederlandse formatie deelde in de nasleep van de clean sweep enkele beelden via de social media-kanalen, die zeker het bekijken waard zijn.

Allereerst bracht de ploeg beelden vanuit de ploegleidersauto met Grischa Niermann en Marc Reef naar buiten, waar de blijdschap uiteraard meer dan aanwezig was. Na enkele kreten van vreugde nam Niermann het woord. 'Ongelofelijk, deze prestatie, jongens. Het is echt ongelofelijk, een 1-2-3.'

'We hebben de hele dag op kop gereden, wat een prestatie van de ploeg. Ik heb denk ik nog nooit zoiets gezien', aldus de Duitser, Ć©Ć©n van de tactische breinen achter het succes.

Vingegaard: 'Laten we het zo houden tot in Madrid'

Eerder bracht Jumbo-Visma al een video van de overwinningsspeech van Vingegaard. 'Dit is een speciale dag, voor ons allemaal. Vooral voor mij, omdat het de verjaardag van mijn dochter is. Ik ben er heel blij mee dat ik heb kunnen winnen, na al dat teamwork. Hoe we er nu voor staan in het klassement, is het echt ongelofelijk, Laten we het zo houden tot in Madrid, daar moet ik jullie allemaal voor bedanken.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws