Jumbo-Visma jaagt op dagsucces in Polen: 'Geweldige kansen in de massasprint' Wielrennen
Wielrennen

Jumbo-Visma jaagt op dagsucces in Polen: 'Geweldige kansen in de massasprint'

Jumbo-Visma jaagt op dagsucces in Polen: 'Geweldige kansen in de massasprint'

Jumbo-Visma heeft een duidelijk doel voor ogen tijdens de aankomende Ronde van Polen. De Nederlandse formatie mikt op dagsucces. Ploegleider Arthur van Dongen ziet voornamelijk kansen in de massasprints.

De geel-zwarte brigade neemt twee rappe renners mee die een gooi kunnen doen naar de zeges in de vlakke etappes. 'We zien een aantal geweldige kansen in de massasprint', zo vertelt Van Dongen op de website van de ploeg. 'We willen graag sprinten met David Dekker en Olav Kooij. Met Jos van Emden, Christoph Pfingsten en Pascal Eenkhoorn hebben we een ervaren groep, die een goede sprinttrein en lead-out kan vormen.'

Naast de sprintetappes liggen er volgens Van Dongen ook in de andere etappes genoeg kansen. De tijdrit op dag zes zou een mooi doel van Van Emden kunnen zijn. 'Die moet Jos goed liggen', zo vertelt hij. De race tegen de klok is nieuw in de Ronde van Polen. Deze is negentien kilometer lang.

De Poolse rittenkoers herbergt ook nog enkele heuvelritten, waar Van Dongen eveneens kansen denkt te hebben met zijn ploeg. 'George Bennett, Pascal Eenkhoorn en Antwan Tolhoek kunnen in deze etappes voor dagsucces gaan', sluit hij af.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws