🎥 Kijk eens aan! Visma | Lease a Bike deelt toffe trailer van aanstaande docu-serie over Giro d'Italia! Wielrennen
Wielrennen

🎥 Kijk eens aan! Visma | Lease a Bike deelt toffe trailer van aanstaande docu-serie over Giro d'Italia!

🎥 Kijk eens aan! Visma | Lease a Bike deelt toffe trailer van aanstaande docu-serie over Giro d'Italia!

In een X-bericht heeft Visma | Lease a Bike een spectaculaire trailer van een aanstaande documentaireserie gedeeld. In die serie, welke te zien zal zijn op YouTube en Inside the Beehive (verwijzend naar de team-bijnaam killes bees) zal gaan heten, krijgen we een uniek inkijkje achter de schermen, ten tijde van de Giro d'Italia.

Op de ploegsite heeft de Nederlandse WorldTour-formatie dan weer gedeeld dat de serie ook op het grote doek te bewonderen gaat zijn. 'Op donderdagavond 13 juni lanceren we onze nieuwe documentaire van de Giro d'Italia in Amsterdam en jij kunt hier als Fan Peloton-lid exclusief bij zijn. We hebben slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar', zo wordt er geschreven.

De aanstaande Inside the Beehive-serie is niet de eerste omtrent het reilen en zeilen binnen Visma | Lease a Bike, het vroegere Jumbo-Visma. Per 16 maart is op Amazon Prime namelijk ook een documentaireserie te zien over succesjaar 2023, toen de ploeg alle drie de grote rondes wist te winnen.

Zien: Visma | Lease a Bike deelt eerste beelden van aanstaande Giro-documentaire

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws