馃帴 Heerlijk! Bekijk hier de trailer voor het nieuwe seizoen van de Tour de France-documentaires Wielrennen
Wielrennen

馃帴 Heerlijk! Bekijk hier de trailer voor het nieuwe seizoen van de Tour de France-documentaires

馃帴 Heerlijk! Bekijk hier de trailer voor het nieuwe seizoen van de Tour de France-documentaires

Een lekker vooruitzicht voor de wielerfans en in het bijzonder voor de mensen die genoten hebben van het eerste seizoen. Het was al aangekondigd, maar de tweede reeks van de documentaireserie 'Tour de France: Unchained' komt eraan en verschijnt 11 juni online! Netflix kondigde dat op X aan en postte meteen de trailer voor het nieuwe seizoen erbij.

Voor de duidelijkheid: het betreft een reeks over de Tour van 2023. In de trailer zien we onder andere beelden van de iconische tweestrijd tussen Jonas Vingegaard en Tadej Pogacar. Ook zien we hoe enkele valpartijen hun weerslag hebben op de renners. Mannen als Fabio Jakobsen, Tom Pidcock, Thibaut Pinot (die afscheid nam in de Tour van 2023), en Patrick Lefevere keren terug met hun verhaal. Daarnaast staat het verhaal van de twee grote vedettes van Alpecin-Deceuninck, Mathieu van der Poel en Jasper Philipsen, opnieuw centraal.

In de editie van 2022 zagen we veel bijzondere verhalen van wel heel dichtbij in de Tour de France. Onder andere de weg van Jakobsen naar een eerste, felbegeerde etappezege in de Ronde van Frankrijk was bijzonder. Ook namen we een kijkje bij de kleinere ploegen, zoals AG2R en EF Education First, die met man en macht streden voor een etappezege in de Tour, om zo hun sponsors tevreden te houden voor het seizoen erna, om 眉berhaupt te kunnen blijven bestaan.

Daarnaast was de weg van Jumbo-Visma en het meesterplan naar de eerste gele trui ooit in de geschiedenis van de ploeg een hot item. De ploeg trok met Primoz Roglic en Jonas Vingegaard naar Frankrijk. Met een uitgekiend plan werd gepoogd om de onklopbaar geachte Tadej Pogacar het leven zuur te maken. Iets dat uiteindelijk lukte in de rit naar de Col du Granon. Zelfde iconische beelden mogen we dus binnenkort weer verwachten!

De trailer voor het nieuwe seizoen van 'Tour de France: Unchained'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws