Kruijswijk laat van zich horen: 'Zijn niet de gemakkelijkste weken geweest na opnieuw een teleurstelling' Wielrennen
Wielrennen

Kruijswijk laat van zich horen: 'Zijn niet de gemakkelijkste weken geweest na opnieuw een teleurstelling'

Kruijswijk laat van zich horen: 'Zijn niet de gemakkelijkste weken geweest na opnieuw een teleurstelling'

Steven Kruijswijk heeft op Instagram van zich laten horen na zijn valpartij in het Critérium du Dauphiné. De Brabander brak zijn heup en kon zodoende ook niet van start gaan in de Tour de France, wat zijn grote doel van dit wielerseizoen zou zijn.

Samen met ploegmakker Dylan van Baarle viel Kruijswijk letterlijk en figuurlijk uit in de belangrijke voorbereidingskoers. 'Jammer genoeg sta ik dit weekeinde niet aan de start van de Tour', aldus de belangrijke knecht van Visma | Lease a Bike, die voor het zoveelste jaar op rij met pech te maken kreeg in Frankrijk.

'Het zijn niet de meest gemakkelijke weken geweest om deze teleurstelling te accepteren, maar dankzij mijn familie en vrienden kan ik alweer vooruit kijken', geeft Kruijswijk aan. 'Er zullen altijd weer momenten komen die je kunt vieren en waar je naar uit kunt kijken.'

Meerdere ploeggenoten, waaronder Wout van Aert en Matteo Jorgenson, staken Kruijswijk in de reacties een hart onder de riem.

Kruijswijk kijkt weer vooruit na val in Dauphiné

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws