Leider Taaramäe kan nog lachen na ongelukkige valpartij: 'Ik leef nog' Wielrennen
Wielrennen

Leider Taaramäe kan nog lachen na ongelukkige valpartij: 'Ik leef nog'

Leider Taaramäe kan nog lachen na ongelukkige valpartij: 'Ik leef nog'

Leider Rein Taaramäe genoot van zijn eerste dag in de rode trui, maar houdt er wel een kleine bittere nasmaak aan over. De Est kwam met nog twee kilometer te gaan ten val, maar werd gered door de drie kilometer-regel.

Taaramäe wist zelf ook niet precies wat er gebeurde. 'Ik reed in het peloton en plots kwam er een zwieper naar rechts en voor ik het wist lag ik op het asfalt.' Over zijn verwondingen deed de renner van Intermaché-Wanty-Gobert lacherig. 'Ik leef nog! Geintje, ik ben oké en heb geen ernstige verwondingen overgehouden.'

Overall genoot de klimmer van zijn dag in de spotlights. 'Met het team hebben we gewoon een leuke dag gehad. We hebben met deze ploeg gelachen en er van genoten.' Taaramäe kijkt ook al uit naar de komende dagen, maar calculeert ook al. 'De rit van woensdag moet wel lukken, maar donderdag wordt close. Ik moet goede benen hebben en goed gepositioneerd zijn aan de voet van de slotklim. We zullen zien', besluit hij zijn flashinterview.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws