🎥 Levensgevaarlijke actie van binnenkort oud-renner UAE-Team Emirates zorgt ook bij teambaas voor ophef Wielrennen
Wielrennen

🎥 Levensgevaarlijke actie van binnenkort oud-renner UAE-Team Emirates zorgt ook bij teambaas voor ophef

🎥 Levensgevaarlijke actie van binnenkort oud-renner UAE-Team Emirates zorgt ook bij teambaas voor ophef

Felix Groß heeft geen goede beurt gemaakt bij UAE-Team Emirates, de ploeg die hij na 31 december 2023 niet langer vertegenwoordigt. De 25-jarige Duitser werd tijdens een training gespot, hangend aan de achterkant van een vrachtwagen. De UAE-ploegbaas reageerde er zelfs op via social media.

Groß, die sinds 2022 voor UAE-Team Emirates reed maar nooit echt indruk kon maken, zal zelf niet door hebben gehad dat hij werd gefilmd. Op een grote weg liet hij zich meesleuren door een vrachtwagen. 'Betreurenswaardig en onaanvaardbaar', stelt Matxin, in een reactie op de video, die via social media rondging.

Omdat eerst werd gezegd dat het zou gaan om Felix Großschartner, voelde Matxin zich waarschijnlijk extra genoodzaakt om te reageren. Het gaat echter om Groß. 'Hij rijdt in 2024 niet meer bij ons, maar dat betekent niet dat wat hij doet niet betreurenswaardig is.'

Video: Felix Groß doet levensgevaarlijk tijdens trainingsrit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws