🎥 Lutsenko toont hoe hij (op tijdritfiets) omver geblazen wordt en daardoor het voorjaar mist Wielrennen
Wielrennen

🎥 Lutsenko toont hoe hij (op tijdritfiets) omver geblazen wordt en daardoor het voorjaar mist

🎥 Lutsenko toont hoe hij (op tijdritfiets) omver geblazen wordt en daardoor het voorjaar mist

Alexey Lutsenko heeft op social media een video van zijn val op Tenerife getoond. De Kazach van Astana Qazaqstan Team brak daarbij zijn sleutelbeen en mist het restant van het voorjaar.

Lutsenko was op zijn tijdritfiets aan het afdalen met zijn ploeggenoot Samuele Battistella, tot een windvlaag hem plots omver blies en hij geen kans meer had om recht te blijven. De coureur, afgelopen jaar zevende in de Tour de France, klapte hard tegen het asfalt. Hij kon snel weer recht staan, maar in het ziekenhuis kwam een sleutelbeenbreuk aan het licht. Lutsenko is vervolgens naar België gevlogen voor een operatie.

'Dit is wielrennen', luidt het bijschrift van Lutsenko op social media. 'Soms val je, soms win je. Het resultaat is een gebroken sleutelbeen en ik baal er ontzettend van dat ik de belangrijke wedstrijden zal missen. Ik ben er zeker van dat ik sterker terug zal komen.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws