Mads Pedersen en Brian Holm worden mede-eigenaar van nieuw Deens continentaal team Wielrennen
Wielrennen

Mads Pedersen en Brian Holm worden mede-eigenaar van nieuw Deens continentaal team

Mads Pedersen en Brian Holm worden mede-eigenaar van nieuw Deens continentaal team

Mads Pedersen mag dan zelf nog kandidaat zijn voor de jongerentruien in rittenkoersen, de wereldkampioen van 2019 is nu al bezig met de komende generatie Deense wielrenners. Pedersen is namelijk mede-eigenaar geworden van een nieuw Deens continentaal team, genaamd Restaurant Suri-Carl Ras.

Ook Brian Holm, ploegleider van Deceuninck-Quick-Step, en Jan Bech Andersen, een investeerder, zijn betrokken bij het project. De ploeg wordt geleid door Hendrik Egholm en het doel is om Deense renners klaar te stomen voor WorldTour-niveau. Het team gaat bestaan uit elf renners en wordt het derde Deense team op continentaal niveau.

'Alle oud-renners dromen van een eigen wielerteam'

Deceuninck-Quick-Step-ploegleider Brian Holm

Holm geeft aan dat 'alle oud-renners dromen van een eigen wielerteam', aldus Feltet.dk. 'Hendrik Egholm vroeg me voor dit project, en ik vind het geweldig om naar Deense wedstrijden te kijken.' Het team is voornamelijk opgericht om het gat tussen de Deense ploegen te verkleinen. 'Er zijn historisch weinig Deense teams, binnen een paar jaar zouden we daar de gevolgen van ondervinden. Restaurant Suri-Carl Ras springt nu in dat gat', staat te lezen in een persbericht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws