Mohoric en Wright blikvangers bij Bahrain Victorious voor E3 Saxo Classic Wielrennen
Wielrennen

Mohoric en Wright blikvangers bij Bahrain Victorious voor E3 Saxo Classic

Mohoric en Wright blikvangers bij Bahrain Victorious voor E3 Saxo Classic

Bahrain Victorious staat vrijdag met twee sterke kopmannen aan de start in de E3 Saxo Classic. Matej Mohoric en Fred Wright zijn de speerpunten. Mohoric viel vorig jaar net naast het podium in de E3.

Ploegleider Enrico Poitschke heeft alvast alle vertrouwen in zijn Sloveense pupil. ‘Dit is de eerste echte voorbereiding op de Ronde van Vlaanderen en we zagen dat Matej de laatste weken in uitstekende conditie verkeert. Hij zal klaar zijn om voor de overwinning te vechten en we zullen proberen een goed resultaat te behalen. Fred Wright zit ook in de selectie. Hij heeft laten zien waartoe hij in staat is in deze koersen.’ Wright eindigde vorig seizoen als vierde in de Ronde van Vlaanderen.

Ook twee Franse ploegen maakten hun selecties bekend. Cofidis zet in op toptalent Axel Zingle. Ook de ervaren klassieke renner Jelle Wallays en de Nederlander Wesley Kreder maken onderdeel uit van de selectie. Arkéa-Samsic heeft met Matis Louvel en Luca Mozzato twee sterke namen. Ook Omloop—verrassing Mathis Le Berre is een man om in de gaten te houden.

Selectie Bahrain Victorious E3 Saxo Classic 2023

Matej Mohoric
Fred Wright
Nikias Arndt
Matevz Govekar
Dusan Rajovic
Kamol Gradek
Cameron Scott

Selectie Cofidis E3 Saxo Classic 2023

Axel Zingle
Wesley Kreder
Jelle Wallays
Christophe Noppe
Pierre-Luc Périchon
Simonne Consonni
Alexis Renard

Selectie Arkéa-Samsic E3 Saxo Classic 2023

Kevin Ledanois
Clément Russo
Alan Riou
Matis Louvel
Daniel McLay
Luca Mozzato
Mathis Le Berre

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws