Ook bij Langeveld ging het lampje uit: 'Ik ben nog nooit zo naar de kloten geweest' Wielrennen
Wielrennen

Ook bij Langeveld ging het lampje uit: 'Ik ben nog nooit zo naar de kloten geweest'

Ook bij Langeveld ging het lampje uit: 'Ik ben nog nooit zo naar de kloten geweest'

Sebastian Langeveld sloot de 2021-editie van Parijs-Roubaix af met een zestiende plek. De renner van EF Education-Nippo, die eerder meermaals in de top tien wist te eindigen in de kasseienklassieker, had na afloop geen energie meer over in de tank, zo blijkt uit zijn reactie aan de NOS.

'Het was bizar, ik ben volledig naar de kloten', vertelt Langeveld uitgeput. 'Ik zat redelijk goed in de wedstrijd, maar kreeg te kampen met twee lekke banden op hetzelfde moment. Daardoor heb ik veel tijd verloren. Uiteindelijk ben ik wel goed terug in de koers gekomen, maar in de laatste twintig kilometer ging het lampje uit.'

Langeveld houdt een bijzonder gevoel over aan de 118e, regenachtige editie van de Hel van het Noorden. 'Ik ben nog nooit zo naar de kloten geweest. Het was heel bijzonder om het op deze manier mee te maken. Het blijf toch Parijs-Roubaix, hè. Het was een dag die we niet snel zullen vergeten', aldus de 36-jarige Nederlander.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws