Pech blijft Vanmarcke achtervolgen: streep door deelname Nokere Koerse Wielrennen
Wielrennen

Pech blijft Vanmarcke achtervolgen: streep door deelname Nokere Koerse

Pech blijft Vanmarcke achtervolgen: streep door deelname Nokere Koerse

Sep Vanmarcke keert in Nokere Koerse niet terug in competitie. De renner van Israel-Premier Tech kreeg opnieuw te maken met brute pech. Dit keer is hij ziek teruggekeerd van een stage op Tenerife.

De Belgische klassiekerspecialist leek zich in Nokere Koerse op te mogen maken voor zijn rentree in het peloton, nadat hij eerder ook al het Openingsweekend in Vlaanderen had moeten laten schieten door een verkoudheid. Zijn team achtte het toen verstandiger om niet mee te doen, zodat hij goed hersteld aan de rest van zijn programma kon beginnen.

Ook had Vanmarcke ook al een lastige winter achter de rug. Hier liep hij een grote trainingsachterstand op. Voor de renner komt de nieuwe tegenvaller hard aan. 'Je moet de situatie aanvaarden en proberen verder te kijken', zo laat hij weten aan Het Nieuwsblad. 'Maar het is best lastig.' Wanneer hij wel weer in koers kan terugkeren, is momenteel onbekend.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws