🎥 Philipsen juicht, daar Van Aert wint: 'Ik maak me helemaal belachelijk' Wielrennen
Wielrennen

🎥 Philipsen juicht, daar Van Aert wint: 'Ik maak me helemaal belachelijk'

🎥 Philipsen juicht, daar Van Aert wint: 'Ik maak me helemaal belachelijk'

Jasper Philipsen zal tijdens de vijfde etappe van de Tour de France waarschijnlijk de nodige plagerijen van zijn collega’s te verduren krijgen. De Belgische sprinter kwam in de vierde etappe juichend over de streep, terwijl Wout van Aert kort daarvoor de ritzege al had gevierd.

Het ziet er lullig uit; een renner die juichend over de streep komt, terwijl de winnaar al binnen is. Het komt alvast vaker voor dan je zou denken. Dit keer was Philipsen de ongelukkige. ‘Ik zag Wout honderd meter verder, ik maak me helemaal belachelijk’, baalt hij flink in gesprek met de NOS.

Hoe kwam het dat Philipsen niet wist dat Van Aert voorop reed? ‘We zaten wat te ver van achteren, dus we konden niet zien dat Wout solo op kop reed. De verbinding met de ploegleiders was ook heel slecht. Ik dacht dus dat we voor de winst zouden sprinten, maar toen ik de finish passeerde, zag ik een renner voor me. Dus ja, het is zonde…’

Philipsen baalt nog even verder: ‘Het is heel belachelijk als je voor een Tourrit gaat, daar zet ik mijn eigen wel voor schut. Ja, vijf seconden dacht ik dat ik gewonnen had. Het is zo en ik moet er mee leven; jammer hè.’

Video: Philipsen denkt dat hij wint, maar dus niet...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws