Pogacar 'verbaasd' door actie Van der Poel: 'Dacht dat hij een grapje maakte tegen mij en Roglic' Wielrennen
Wielrennen

Pogacar 'verbaasd' door actie Van der Poel: 'Dacht dat hij een grapje maakte tegen mij en Roglic'

Pogacar 'verbaasd' door actie Van der Poel: 'Dacht dat hij een grapje maakte tegen mij en Roglic'

Met de vorm van Tadej Pogacar zit het wel snor, zoveel kun je opmaken na twee dagen Tour de France. Na een zesde plek op zaterdag spurtte de Sloveen zondag op de Mur-de-Bretagne naar plek twee, achter de ongenaakbare Mathieu van der Poel.

Pogacar liet in zijn reactie na afloop weten blij te zijn voor de Nederlander. 'Ik neem mijn hoed spreekwoordelijk af voor Mathieu. Ik had graag zelf willen winnen, maar ik ben blij voor Van der Poel.' Desondanks is de titelverdediger van de Tour ook tevreden met zijn prestatie. 'Ik ben heel blij met mijn tweede plek, dit is een goed teken.'

De landgenoten Pogacar en Primoz Roglic verloren elkaar nog geen seconde uit het oog, wat interessant is met het oog op de rest van de Tour. 'Ik ben heel blij met mijn vorm', sprak Pogacar zich uit over zijn staat van doen. 'Ik sta waar ik wil staan, mijn conditie kan niet beter.'

Pogacar: 'Van der Poel grapte dat we met Roglic aan zouden gaan vallen'

Pogacar had daarnaast een opvallende ontboezeming over winnaar Van der Poel. 'Hij grapte aan het begin van de wedstrijd tegen mij en Roglic dat we met zijn drieën aan zouden vallen op de eerste klim van de Mur-de-Bretagne.' Uiteindelijk bleek dat dus serieus te zijn, want Van der Poel viel op dat moment aan. 'Dat verbaasde me wel, maar ik ben blij dat hij wint', aldus een verbaasde Pogacar.

Wie wint de Tour de France? Zet in op Kelderman en krijg meer dan vijftig keer je inzet of verdien je geld door op Roglic en Pogacar te wedden. Bij Sportbookies is alles over de quoteringen te lezen!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws