Räim sneert na zege in Bosnië: 'Kon in de kleuren van Bardiani of Androni zijn' Wielrennen
Wielrennen

Räim sneert na zege in Bosnië: 'Kon in de kleuren van Bardiani of Androni zijn'

Räim sneert na zege in Bosnië: 'Kon in de kleuren van Bardiani of Androni zijn'

Mikhel Räim heeft in de Belgrade Banjaluka, een rittenkoers door Servië en Bosnië en Herzegovina, revanche genomen voor een moeizame periode afgelopen najaar. De Estse wielrenner kreeg geen contract bij Israel Start-Up Nation, maar vond ook op ProTour-niveau geen nieuwe werkgever.

Waar Räim tijdens de eerste etappes van de wedstrijd nog geklopt werd, bleek hij in de massasprint van de laatste rit wel de snelste. Klassementsleider Justin Wolf (Bike Aid) kwam er niet aan te pas in de finale en zag door de bonificatieseconden de eindwinst ook naar de Est gaan. De Pool Patryk Stosz vervolledigde het podium.

Räim sneert naar Androni en Bardiani

Op Twitter liet Räim direct van zich horen. Hij gebruikte het medium tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe werkgever veelvuldig om aandacht voor zijn situatie te krijgen. Het leverde hem een contract op bij het onbekende Mazowsze Serce Polski. Hij bedankt de ploeg voor de mogelijkheid die de Poolse formatie hem geboden heeft: 'Ik ben superblij dat ze me opgepikt hebben en dat ik ze nu voor dit gebaar kan terugbetalen.'

Toch sneert de sprinter ook nog kort even naar de ploegen Bariani-CSF-Faizonè en Androni Giocattoli-Sidermec (beide aanwezig in Belgrade Banjaluka). 'Deze zege had in hun kleuren kunnen plaatsvinden', schrijft Räim op het sociale medium. 'Maar ze wilden me niet in hun team hebben vorig jaar. Het voelt om eerlijk te zijn als revanche tegen het ProTour-circuit.'

Uitslag Belgrade Banjaluka 2021

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws