🎥 TDT-Unibet posteert zich als voetbalploeg in Waalse openingsklassieker: 'Samyn uit altijd lastig met al die hobbels' Wielrennen
Wielrennen

🎥 TDT-Unibet posteert zich als voetbalploeg in Waalse openingsklassieker: 'Samyn uit altijd lastig met al die hobbels'

🎥 TDT-Unibet posteert zich als voetbalploeg in Waalse openingsklassieker: 'Samyn uit altijd lastig met al die hobbels'

Dinsdag begint ook Tour de Tietema-Unibet aan zijn klassieke voorjaarsseizoen. De procontinentale wielerploeg van Bas Tietema staat aan de start van de GP Le Samyn met Axel Huens, Davide Bomboi, Jelle Johannink, Martijn Budding, Nicklas Amdi Pedersen, Sebastian Nielsen en Zeb Kyffin.

Op de ploegvoorstelling heerste een gespannen sfeer, want de zevenkoppige selectie posteerde zich als een soort voetbalploeg, waarop de sociale-mediaman van TDT-Unibet het er niet beter op vond dan onder het filmpje de hymne van de Champions League voetbal te plaatsen.

Bas Tietema zelf ging mee op in de voetbalcorrelatie en zei dit op 'X': '4-4-2 met een ruit op het middenveld voor vandaag? Samyn uit altijd lastig met die hobbels op het veld. Altijd belangrijk om goed de kleedkamers uit te komen.'

Bekijk hieronder de beelden en de tweets.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws