Thibau Nys gaat op voor 'eerste schooldag' tussen de profs: 'Ik ben heel ontspannen' Wielrennen
Wielrennen

Thibau Nys gaat op voor 'eerste schooldag' tussen de profs: 'Ik ben heel ontspannen'

Thibau Nys gaat op voor 'eerste schooldag' tussen de profs: 'Ik ben heel ontspannen'

Thibau Nys staat woensdag in Nokere Koerse voor de eerste maal 'echt' tussen de wielerprofs aan de start. De Belg doet dat in het shirt van Trek-Segafredo, waar hij vorig jaar ook al enkele maanden stage liep.

Sporza ving de zoon van Sven voor de start op. 'Een eerste schooldag? Zo voelt het wel, maar ik ben heel ontspannen. Al is het wel anders dan hoe ik de voorbije jaren heb toegeleefd naar het wegseizoen', aldus Nys.

Nys zal niet direct de kopman zijn, zo geeft hij te kennen. 'Ik weet zelf niet wat ik kan verwachten. Ik wil gewoon de ploeg zo goed mogelijk bijstaan en ik wil mijn eerste koersdagen goed doorkomen', aldus de Belg, die donderdag en vrijdag ook in Denain en Bredene-Koksijde rijdt.

'Mijn vorm is een heel groot vraagteken. Ik heb wel bevestiging gehad op training met mooie waardes, maar koers is nog iets anders. En dit is ook niet mijn grote doel', zo sluit hij af.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws