TotalEnergies gefrusteerd door verloop etappe: 'Latour hoort niet in deze ontsnapping' Wielrennen
Wielrennen

TotalEnergies gefrusteerd door verloop etappe: 'Latour hoort niet in deze ontsnapping'

TotalEnergies gefrusteerd door verloop etappe: 'Latour hoort niet in deze ontsnapping'

Scheve gezichten bij mening TV-kijker, maar ook bij de ploegleiding zelf: Pierre Latour die er tijdens de vlakke dertiende rit op uit trekt in een driemans-kopgroep. In de auto zijn ze daar eveneens niet tevreden mee.

Ploegleider Lylian Lebreton gaf een interview aan France Télévisions, waarin hij zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken stak. 'Latour zou morgen in de ontsnapping moeten zitten, niet in deze rit', geeft Lebreton aan. 'Dit is niet hoe we het deze ochtend voor ogen hadden.' Op zaterdag krijgt het peloton een echte overgangsrit door het middengebergte voor de kiezen.

'Anthony Turgis zou in de vlucht van de dag moeten zitten', vervolgt de sportief directeur. 'Hij werd echter de pas afgesneden door een andere renner. Anthony is erg gefrustreerd, dit is een etappe waarin hij kans zou maken. We blijven echter gemotiveerd voor de ritten die nog komen', besluit Lebreton.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws