Update | Woods houdt hersenschudding over aan valpartij in Vuelta, geen breuken vastgesteld Wielrennen
Wielrennen

Update | Woods houdt hersenschudding over aan valpartij in Vuelta, geen breuken vastgesteld

Update | Woods houdt hersenschudding over aan valpartij in Vuelta, geen breuken vastgesteld

(21 augustus 2022) Michael Woods is uit de Vuelta verdwenen. De klassementsman van Israel-Premier Tech kwam samen met ploegmaat Itamar Einhorn ten val en moest even later opgeven. Woods viel op zijn gezicht.

Een hard gelag voor Woods en zijn ploeg: de Canadees had van deze Ronde van Spanje zijn grote doel van het seizoen gemaakt, aangezien het zijn favoriete ronde is. Na amper drie dagen is het dus al over voor de puncher, die Spanje niet eens bereikt.

Zijn ploeg meldt via social media dat Woods onderweg is naar het ziekenhuis voor verdere onderzoeken en dat er nieuwe updates komen zodra er meer te melden valt.

Update - zondag 21 augustus 2022 (16.35): Woods houdt hersenschudding over aan val in Vuelta

Michael Woods is na zijn valpartij in de Vuelta, die hem tot de opgave heeft gedwongen, een bezoekje aan het ziekenhuis gebracht. Uit onderzoeken is gebleken dat de Canadees een hersenschudding heeft overgehouden aan zijn tuimelperte. Breuken werden er niet vastgesteld. De renner van Israel-Premier Tech moet niet in het ziekenhuis blijven en mag dus huiswaarts keren.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws