Van Aert is al blij dat hij aan de start staat van Roubaix: 'Sterren staan niet gunstig voor mij' Wielrennen
Wielrennen

Van Aert is al blij dat hij aan de start staat van Roubaix: 'Sterren staan niet gunstig voor mij'

Van Aert is al blij dat hij aan de start staat van Roubaix: 'Sterren staan niet gunstig voor mij'

In menig voorbeschouwing of vooruitblik voor Parijs-Roubaix werden er drie á vier sterren toegeschreven aan Wout van Aert, maar de Belg zelf wil daar voor de start niet al te veel waarde aan hechten. 'Het is duidelijk dat de sterren niet gunstig staan voor mij.'

'Het is dit voorjaar niet gelopen zoals ik zou willen, maar er zijn veel ergere dingen', blikt Van Aert in gesprek met Sporza nog maar eens terug op zijn coronabesmetting die hem van deelname in de Ronde van Vlaanderen en de Amstel Gold Race hield.

Van Aert: 'Ik zal niet meegaan in de vroege vlucht'

'Het eerste doel is om de eerste veldslagen te overleven', kijkt Van Aert vooruit naar de eerste kasseistroken van de race. 'Of ik wil anticiperen? In Parijs-Roubaix betekent dat in de vroege vlucht, en ik denk niet dat dat toegelaten zal worden.' Naast Van Aert staan ook onder meer Christophe Laporte, Mike Teunissen en Nathan Van Hooydonck aan de start namens Jumbo-Visma.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws