Van Aert knipoogt op Strava naar Lefevere: 'Crossertje's training' Wielrennen
Wielrennen

Van Aert knipoogt op Strava naar Lefevere: 'Crossertje's training'

Van Aert knipoogt op Strava naar Lefevere: 'Crossertje's training'

Wout van Aert staat erom gekend zijn traingsritten op Strava te voorzien van opvallende titels, en ook zijn training van maandag op Tenerife kreeg een bijhorende titel. Deze keer noemde de Belg zijn training 'Crossertje's training', vermoedelijk een knipoog richting de uitspraak van Patrick Lefevere van afgelopen weekend in Het Nieuwsblad.

'Wout is misschien wel echt te lang een crossertje gebleven.' Dat was de titel van het interview in Het Nieuwsblad met Tom Boonen en Lefevere van afgelopen zaterdag. In het gesprek zegt Lefevere wanneer het gaat over de winstkansen van Van Aert in de Ronde van Vlaanderen het volgende: 'Iedereen heeft mij uitgelachen toen ik hem citeerde in Vive le Vélo: 'Laat mij maar een crossertje blijven.' Maar Wout is misschien wel echt te lang een crossertje gebleven. Hij had de Ronde al vaker kunnen rijden'.

Een uitspraak die Van Aert ongetwijfeld ook gelezen heeft, zo getuige zijn Strava-activiteit van maandag. De renner van Jumbo-Visma werkte een training af van 165 kilometer en meer dan 4000 hoogtemeters, getiteld 'Crossertje's training'. Van Aert vertoeft momenteel op hoogtestage in Tenerife, alvorens op 4 maart zijn wegseizoen te beginnen in de Strade Bianche. De drievoudige wereldkampioen veldrijden werd afgelopen week ziek op Tenerife, maar bij Jumbo-Visma maken ze zich voorlopig geen zorgen, zo liet ploegleider Jan Boven ons weten.

Van Aert knipoogt op Strava naar Lefevere: 'Crossertje's training'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws