Vermoeide Pogacar trekt zich terug voor na-Tourcriterium in Aalst: 'Hij wil rusten' Wielrennen
Wielrennen

Vermoeide Pogacar trekt zich terug voor na-Tourcriterium in Aalst: 'Hij wil rusten'

Vermoeide Pogacar trekt zich terug voor na-Tourcriterium in Aalst: 'Hij wil rusten'

Tadej Pogacar werd door het na-Tourcriterium van Aalst met veel bombarie binnengehaald als de grote ster, maar de Sloveen heeft uiteindelijk besloten om toch verstek te laten gaan voor de wedstrijd in België. En dat kwam hard aan bij de organisatie.

'Wij kregen van het management van Tadej Pogacar te horen dat hij een kruis trekt over de deelname aan ons criterium', aldus organisator Johny Van den Borre bij Sporza. 'De reden is dat Pogacar te moe is na de Tour en wil rusten. Dat nieuws sloeg bij ons in als een bom.'

Ciccone vervangt Pogacar in na-Tourcriterium Aalst

'Wij hebben dan onmiddellijk geschakeld en zo komt met Giulio Ciccone de bollentrui naar ons na-Tourcriterium op en rond de Grote Markt', aldus de Belg. 'Dat Pogacar niet komt, is natuurlijk een domper. Maar we kunnen toch nog uitpakken met groene trui Jasper Philipsen en bollentrui Ciccone.'

'Voorts zullen ook Mathieu van der Poel, Jonas Rickaert, Oliver Naesen, Jasper De Buyst, Florian Vermeersch, Stan De Wulf, Jenthe Biermans en Maxim Van Gils present tekenen', maakt Van den Borre nog wat reclame.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws