🎥 Visma | Lease a Bike toont behind the scenes-beelden in auto, bus en hotel van zege Vingegaard Wielrennen
Wielrennen

🎥 Visma | Lease a Bike toont behind the scenes-beelden in auto, bus en hotel van zege Vingegaard

🎥 Visma | Lease a Bike toont behind the scenes-beelden in auto, bus en hotel van zege Vingegaard

Visma | Lease a Bike heeft in een drie minuten durende video een inkijkje gegeven in de knotsgekke dag die het woensdag meemaakte in de Tour de France. Jonas Vingegaard won de etappe richting Le Lioran en dat zorgde op alle vlakken voor veel blijdschap binnen de Nederlandse ploeg, zo is terug te zien in de video.

In de video is terug te zien hoe ploegleider Grischa Niermann de ploeg in de ochtend voorbereidde op de loodzware rit door het Centraal Massief en hoe de overwinning van Vingegaard beleefd werd in de auto en bus van de Nederlandse ploeg.

Niermann en collega Frans Maassen jutten de Deen op vanuit de auto, maar ook CEO Richard Plugge en co gingen volledig uit hun dak in de bus.

Nadien is te zien hoe Vingegaard door Plugge en ploegmakker Matteo Jorgenson werd opgewacht bij het hotel, terwijl er in de avond ook nog gespeecht moest worden door de dagwinnaar. 'Ik weet niet goed wat ik moet zeggen. We hebben zo veel pech gehad dit jaar, dus ik denk dat dit een speciale zege is voor iedereen', aldus Vingegaard.

Video: zo beleefde Visma | Lease a Bike door kopman Vingegaard gewonnen elfde Tourrit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws