Voetballer Jan Vertonghen bemoedigt Van der Poel: 'Wou dat ik kon zeggen dat ik anders zou reageren' Wielrennen
Wielrennen

Voetballer Jan Vertonghen bemoedigt Van der Poel: 'Wou dat ik kon zeggen dat ik anders zou reageren'

Voetballer Jan Vertonghen bemoedigt Van der Poel: 'Wou dat ik kon zeggen dat ik anders zou reageren'

De hele zaak rondom Mathieu van der Poel blijft dagen na het WK nog de gemoederen bezighouden. Dinsdag kwam er video's naar buiten van het voorval waarbij de Nederlander getreiterd werd door twee tienermeiden, wat weer een nieuwe stroom aan reacties opleverde. Zo sprak voetballer Jan Vertonghen op Twitter zijn steun uit voor Van der Poel.

'Ik wou dat ik kon zeggen dat ik anders zou hebben gereageerd dan Mathieu van der Poel in die situatie, maar ik twijfel er aan...', laat de Rode Duivel weten via social media. Vertonghen staat bekend als een groot koersliefhebber, die alles rondom de wielersport op de voet volgt.

Zondag speelde hij nog negentig minuten mee in de wedstrijd Nederland-België, die eindigde in 1-0 voor oranje. In het dagelijks leven speelt Vertonghen voor RSC Anderlecht, nadat hij de Portugese club Benfica deze zomer achter zich liet.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws