Voorspel de winnaar van Luik-Bastenaken-Luik en WIN een splinternieuw wielerboek! Wielrennen
Wielrennen

Voorspel de winnaar van Luik-Bastenaken-Luik en WIN een splinternieuw wielerboek!

Voorspel de winnaar van Luik-Bastenaken-Luik en WIN een splinternieuw wielerboek!

Wielrennen is populairder dan ooit. Dat is natuurlijk te danken aan de goede prestaties van de Nederlandse profwielrenners van de laatste jaren, maar eveneens aan de aanstekelijke en toegankelijke wielercultuur die duizenden mannen en vrouwen fietsverslaafd heeft gemaakt.

Over beginnen met fietsen en de basisbenodigdheden is natuurlijk al genoeg geschreven, daarom schreef wielerjunkie Kees de Jong een boek voor iedereen voor wie fietsen een uiting is van het goede leven, een levenswijze waarbij looks minstens zo belangrijk zijn als hartslag, trapfrequentie, gemiddelde snelheid en het aantal kilometers dat je per jaar aflegt.

Om na te gaan wat het leven als fietser precies inhoudt gaat Kees te rade bij fanatieke recreanten, (ex-)profs als Laurens ten Dam, Thomas Dekker, Karsten Kroon en Mathieu van der Poel, en spreekt hij met sleutelfiguren achter de schermen: soigneurs, journalisten, bloggers en materiaalmannen. Ze hebben een grote liefde gemeen: alleen maar een fiets.

Voorspel de winnaar van Luik-Bastenaken-Luik en WIN!

Wil jij een exemplaar van 'Alleen maar een fiets, Wielrennen als lifestyle' door Kees de Jong winnen? Dat kan! Voorspel in de reactie-sectie onder dit artikel wie er zondag zegeviert bij de mannen in Luik-Bastenaken-Luik. Onder de goede voorspellers kiezen we één winnaar of winnares. Met hem of haar nemen we na zondag contact op!

12 claps
6 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws