Wat ging er mis met Skjelmose en Ciccone na duo-aanval in Luik? 'Ging toen meer om tactiek en controle' Wielrennen
Wielrennen

Wat ging er mis met Skjelmose en Ciccone na duo-aanval in Luik? 'Ging toen meer om tactiek en controle'

Wat ging er mis met Skjelmose en Ciccone na duo-aanval in Luik? 'Ging toen meer om tactiek en controle'

Mattias Skjelmose en Giulio Ciccone lagen na de verschroeiende aanval van Remco Evenepoel op de Redoute als derde en vierde in koers, maar werden op de Forges door een achtervolgende groep ingelopen. Uiteindelijk finishten de twee renners van Trek-Segafredo respectievelijk als negende en dertiende in Luik-Bastenaken-Luik.

‘We hebben onze kaarten goed gespeeld’, vertelt Ciccone via de kanalen van zijn ploeg. ‘We vochten voor wat we waard waren. Vanaf het moment dat we werden gegrepen, ging het meer om tactiek en controle. Ik ben blij met de inspanning, voor mijn benen en de conditie, maar ik ben zeker niet blij met het eindresultaat’, aldus een balende Ciccone.

Skjelmose aast op revanche na mislopen top tien

Ook bij Skjelmose overheerst teleurstelling. ‘We deden een sterke inspanning. Maar ik denk dat zowel ik als Ciccone de benen hadden voor een beter resultaat. Dat zorgt voor teleurstelling. Zo gaat het echter in het wielrennen, we zullen terugkeren en bewijzen dat we beter kunnen dan negende en dertiende.’

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws