Wielrennen op TV 1 oktober 2021 | Zwaar slotstuk in Siciliaanse bergen! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 1 oktober 2021 | Zwaar slotstuk in Siciliaanse bergen!

Wielrennen op TV 1 oktober 2021 | Zwaar slotstuk in Siciliaanse bergen!

Op vrijdag 1 oktober wordt de Ronde van Sicilië afgesloten met een bergetappe en in de Kroatische CRO Race wacht de renners de vierde etappe. Ook in Frankrijk is er koers met de La Route Adélie de Vitré. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te zien is!

TV en tijden etappe 4 Ronde van Sicilië 2021

De Ronde van Sicilië wordt vrijdag afgesloten met een bergetappe. Waar de renners onderweg de lange Portella Mandrazzi (24,2 km aan 4,2%) moeten bedwingen, volgt het spektakel waarschijnlijk op de Sciara di Scorciavacca (9,7 km aan 6,4%), waarvan de top op zeventien kilometer van de finish ligt. Houdt Alejandro Valverde stand? Of kunnen mannen als Romain Bardet hem van de eindzege houden.

De afsluitende etappe van de Ronde van Sicilië start om 10.15 uur, waarna de finish omstreeks 15.00 uur wordt verwacht. Vanaf 13.20 uur kunt u het live volgen op Eurosport 1 en de Eurosport Player.

TV en tijden etappe 4 CRO Race 2021

Na de Ronde van Sicilië kunt u gelijk verder met het volgen van de CRO Race, waar in de finale van de vierde etappe een korte maar venijnige heuvel een massasprint kan verhinderen. De Kroatische rittenkoers volgt direct (omstreeks 15.00 uur) na de Ronde van Sicilië op Eurosport 1 en de Eurosport Player. De finish wordt verwacht rond 17.00 uur.

TV en tijden La Route Adélie de Vitré 2021

In Frankrijk wordt vrijdag de Franse eendagskoers La Route Adélie de Vitré verreden. De wedstrijd kent een golvend parcours, met zowel kansen voor de aanvallers als de sprinters. Onder meer Nacer Bouhanni en de nummer twee van het recente WK voor beloften, Biniam Ghirmay, staan aan het vertrek.

Helaas wordt de Franse koers niet live uitgezonden op televisie. Wel vindt u na afloop een uitgebreid verslag op onze website.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws