Wielrennen op TV 13 september 2022 | Koers in Luxemburg en Slowakije na een koersloze maandag! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 13 september 2022 | Koers in Luxemburg en Slowakije na een koersloze maandag!

Wielrennen op TV 13 september 2022 | Koers in Luxemburg en Slowakije na een koersloze maandag!

Na de slotrit in de Vuelta op zondag was er op maandag 12 september geen koers live te volgen. Gelukkig blijft het slechts bij één koersloze dag en staan er op dinsdag weer wedstrijden op het programma! In de Leiderstrui vertelt je waar en hoe laat je kunt inschakelen.

TV en tijden etappe 1 Ronde van Luxemburg 2022

De Ronde van Luxemburg gaat van start op dinsdag 13 september! Op de eerste dag staat het peloton direct een taaie heuvelrit te wachten. De etappe, die als start- en finishplaats hoofdstad Luxemburg kent, lijkt voer voor de puncheurs. Er zijn namelijk een aantal venijnige puistjes in het parcours opgenomen. Vlak voor de finish bedwingen de renners de Kirchberg (1,6 kilometer aan 6,3 procent). Ook de laatste kilometer loopt lichtjes op. Dat belooft!

De eerste etappe, waarin mannen als Mattias Skjelmose, Valentin Madouas, Matteo Trentin en Benjamin Thomas tot de favorieten gerekend kunnen worden, is vanaf 15.00 uur live te zien op Eurosport 1. Ook op Eurosport Player is de koers vanaf 15.00 uur te zien.

TV en tijden etappe 1 Ronde van Slowakije 2022

Ook de Ronde van Slowakije gaat weer van start! Vorig jaar won Peter Sagan de rittenkoers. Dit jaar staat hij niet op de deelnemerslijst, zijn broer Juraj wel. Op dinsdag 13 september 2022 staat er een proloog op het programma. Net als in Luxemburg is de start- en finishplaats van de openingsrit de hoofdstad: Bratislava. Er staan een aantal interessante namen aan de start, waaronder Mark Cavendish, David Dekker, Koen Bouwman en Zdenek Stybar.

Ook de proloog in de Ronde van Slowakije is live op Eurosport 1 te zien. Na de Ronde van Luxemburg (15.00 uur) wordt de proloog in Slowakije om 17.30 uur uitgezonden. Eurosport Player volgt de programmering van haar hoofdkanaal. Ook daar is de proloog in Slowakije vanaf 17.30 uur live te volgen.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws