Wielrennen op TV 14 juni 2022 | Punchen in Zwitserland, maar ook koers op de Mont Ventoux! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 14 juni 2022 | Punchen in Zwitserland, maar ook koers op de Mont Ventoux!

Wielrennen op TV 14 juni 2022 | Punchen in Zwitserland, maar ook koers op de Mont Ventoux!

Nu het Critérium du Dauphiné erop zit zijn alle ogen gericht op de Ronde van Zwitserland, die inmiddels in volle gang is. Dinsdag is het tijd voor een heerlijke overgangsetappe, terwijl er ook op de flanken van de Mont Ventoux gekoerst zal worden. Zoek niet verder naar de TV-informatie, want die heeft In de Leiderstrui al voor je gebundeld!

TV en tijden etappe 3 Ronde van Zwitserland 2022

Nadat er in de eerste twee ritten al het nodige klimwerk opgenomen was is dat op dag drie niet anders. Het echte hooggebergte laat nog even op zich wachten, maar er mogen alsnog de nodige heuveltjes bedwongen worden. De avonturiers krijgen hier dus een nieuwe prachtige kans op een ritzege voorgeschoteld!

Etappe drie zal om 12.50 uur afgetrapt worden. Voor livebeelden moeten we echter wachten tot 15.35 uur, want dan schakelt Eurosport pas in op Eurosport 1 (hoofdkanaal) en de Eurosport Player. Gelukkig zijn ze er tot aan de finish bij, die ergens rond 17.20 uur verwacht wordt. Dan kun je eveneens terecht bij In de Leiderstrui om het wedstrijdverslag nog eens rustig terug te lezen!

TV en tijden Mont Ventoux Challenge 2022

We verklapten het zonet al even, maar er wordt dinsdag ook gekoerst op en rondom de iconische Mont Ventoux. Zowel de vrouwen als de mannen komen daar namelijk in actie tijdens de Mont Ventoux Challenge, waarin De Kale Berg uiteraard het decor vormt. Bij de vrouwen zullen rensters als Pauliena Rooijakkers en Marta Cavalli hoge ogen willen gooien, terwijl ook mannen als Michael Woods en Esteban Chaves dromen van de zege.

De vrouwen starten al om 9.15 uur, de mannen doen dat om 11.00 uur. Gefinisht wordt er respectievelijk rond 12.30 uur en 15.30 uur. Helaas wordt de koers niet uitgezonden op de Nederlandse en Belgische televisie, maar dankzij het wedstrijdverslag van In de Leiderstrui hoef je niets te missen!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws