Wielrennen op TV 15 augustus 2021 | Sprinten in Spanje, België, Polen en Noorwegen Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 15 augustus 2021 | Sprinten in Spanje, België, Polen en Noorwegen

Wielrennen op TV 15 augustus 2021 | Sprinten in Spanje, België, Polen en Noorwegen

Koers op vele fronten: dat is 15 augustus 2021 in een notendop. Van Spanje tot Noorwegen en van Polen tot België: in heel Europa gaan de mannen en vrouwen aan de bak. In de Leiderstrui heeft alle benodigde TV-informatie!

TV en tijden etappe 2 Vuelta a España 

De tweede etappe, een sprintersrit, van de Vuelta a España voert het peloton dwars door Castillië en Leon. De Vuelta-organisatie is erin geslaagd om een vlakke etappe uit te tekenen, wat al een prestatie op zich is. De etappe start om 13.30 uur en zal rond de klok van 17.30 uur finishen. De NOS (14.50 uur), Sporza (15.00 uur) en Eurosport (15.00 uur) zenden het alledrie uit, terwijl de Eurosport Player online uitkomst biedt.

TV en tijden etappe 7 Ronde van Polen

Ook voor de laatste rit van de Ronde van Polen worden de Nederlandse kijkers weer teleurgesteld, daar deze ronde niet op de Nederlandse TV te zien is. In België is het wel mogelijk te kijken: Proximus zorgt ervoor dat de slotrit van de Poolse ronde, met finish om 18.45 uur, vanaf 16.00 uur te zien is op Pickx Sports.

TV en tijden etappe 4 Ladies Tour of Norway

Ook in Noorwegen wordt de laatste etappe verreden, en wel van de Ladies Tour of Norway. Deze slotrit zal vanaf 13.30 uur te zien zijn op de Eurosport Player, welke rond 16.00 uur zal finishen.

TV en tijden GP Jef Scherens 

Terwijl ploeggenoot Jasper Philipsen in de Vuelta een gooi zal doen naar de ritzege, geldt Tim Merlier als dé te kloppen man voor de Belgische eendagskoers GP Jef Scherens. De Belg krijgt concurrentie van onder meer Nacer Bouhanni, Bryan Coquard en Niccolo Bonifazio. Sporza is er op Eén vanaf 13.35 uur bij, tot aan de aankomst rond 15.30 uur.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws