Wielrennen op TV 15 juli 2022 | Hoe laat zie je de overgangsetappe naar Saint-Étienne? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 15 juli 2022 | Hoe laat zie je de overgangsetappe naar Saint-Étienne?

Wielrennen op TV 15 juli 2022 | Hoe laat zie je de overgangsetappe naar Saint-Étienne?

Na een gigantisch zwaar tweeluik in de Franse Alpen, maakt het Tourpeloton zich op voor een interessante overgangsetappe naar Saint-Étienne. De etappe lijkt geschikt voor de vroege vlucht, maar in deze Tour de France leek de vlucht wel vaker kansrijk zonder voor de zege te mogen strijden... In de Leiderstrui weet in ieder geval wanneer je de TV kunt aanzetten!

TV en tijden etappe 13 Tour de France 2022

Na twee loeizware bergritten in de Alpen, maakt het peloton zich op voor een overgangsetappe. Een rit van 192 kilometer lang tussen Bourg d'Oisans en Saint-Étienne staat voor de renners op het programma. Vroege vluchters zijn in deze heuvelachtige etappe kansrijk, waardoor er een groot gevecht zal ontstaan om in de kopgroep te zitten. Ook de sterke sprinters hopen hier op een nieuwe kans.

De wedstrijd wordt traditioneel uitgezonden op de NOS (NPO 1, vanaf 14.00 uur), Sporza (op Eén, vanaf 14.20 uur) en Eurosport (op Eurosport 1, vanaf 12.55 uur en online via de Eurosport Player, vanaf 12.45 uur). De rit zal naar verwachting rond 17.30 uur finishen in Saint-Étienne.

Na de etappe zijn er zoals je gewend bent weer de talkshows in de avond. De NPO zendt De Avondetappe uit, vanaf 21.26 uur op NPO 1, dit programma duurt tot 22.23 uur. Vive le Vélo wordt ook weer uitgezonden, deze avond overlappen de twee programma's. Het Belgische praatprogramma begint namelijk om 21.25 uur en duurt tot 22.30 uur.

TV en tijden etappe 2 Baloise Ladies Tour 2022

Vrijdag staat de tweede etappe van de Baloise Ladies Tour op het programma. 114 kilometers in de omgeving van Herzele, met start en finish in... Jawel, Herzele. De sprinters zullen het hier naar alle waarschijnlijkheid net iets te moeilijk krijgen, al zijn ze zeker niet kansloos op voorhand. De etappe is live te volgen via een livestream, maar wordt niet op TV uitgezonden. De finish wordt verwacht omstreeks 16.30 uur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws