Wielrennen op TV 16 augustus 2022 | Hier zie je koers in Denemarken, Frankrijk en EK baan Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 16 augustus 2022 | Hier zie je koers in Denemarken, Frankrijk en EK baan

Wielrennen op TV 16 augustus 2022 | Hier zie je koers in Denemarken, Frankrijk en EK baan

Dinsdag 16 augustus wordt er weer volop gekoerst. De Ronde van Denemarken en de Tour du Limousin gaan van start, beide koersen hebben een zeer interessant deelnemersveld. Daarnaast is ook het EK wielrennen opnieuw live te volgen. In de Leiderstrui vertelt je precies waar en hoe laat de wedstrijden te zien zijn.

TV en tijden etappe 1 Ronde van Denemarken 2022

Jasper Philipsen, Olav Kooij, Geraint Thomas, Jasper Stuyven, Christophe Laporte, Søren Kragh Andersen en nog vele anderen. Evenals vorig jaar heeft de PostNord Danmark Rund, of zoals wij het kennen de Ronde van Denemarken, een zeer fraai deelnemersveld aan de start staan. In de eerste rit zitten een aantal heuvels, maar de koers lijkt toch vooral gemaakt voor mannen als Philipsen en Kooij. Zij zullen in Køge, de finishplaats, hun rappe benen willen tonen. De koers is vanaf 15.30 uur live te zien op Eurosport 1 en in de Eurosport Player. De finish wordt verwacht rond 17.15 uur.

TV en tijden etappe 1 Tour du Limousin 2022

In de Tour du Limousin staat de eerste, en ook meteen een van de vlakkere etappes van de ronde op het programma. Desalniettemin moet er redelijk wat omhoog gereden worden op licht glooiend terrein. De sprinters zullen het hier moeilijk krijgen, maar mannen als Matteo Trentin, Benoit Cosnefroy, Vincenzo Albanese en topfavoriet Biniam Girmay zouden dit zeker aan moeten kunnen. De wedstrijd is te zien in de Eurosport Player vanaf 14.30 uur, de finish wordt drie uur later verwacht, iets voor 17.30 uur.

TV en tijden EK baan 2022

Op de slotdag van het EK baanwielrennen, worden er een aantal prachtige affiches verreden. Denk aan de koppelkoersfinale voor mannen (vijftig kilometer) en vrouwen (dertig kilometer), evenals de Keirin finales. Vanaf 16.30 uur kunt u hiervoor inschakelen in de Eurosport Player, tot 19.30 uur. Vanaf 17.30 uur zendt de sportzender de onderdelen ook uit op Eurosport 1. Het finaleschema voor de slotdag is als volgt:
16.30 uur - Keirin halve finales vrouwen
16.39 uur - Keirin halve finales mannen
16.50 uur - Finale koppelkoers vrouwen (30km)
17.35 uur - Keirin finale vrouwen
17.53 uur - Keirin finale mannen
18.11 uur - Finale koppelkoers mannen (50km)
Ook de kwalificatiewedstrijden zijn in de eurosport player te bekijken, vanaf 13.30 uur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws