Wielrennen op TV 18 april 2022 | Waar ziet u aftrap Tour of the Alps met Giro-toppers? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 18 april 2022 | Waar ziet u aftrap Tour of the Alps met Giro-toppers?

Wielrennen op TV 18 april 2022 | Waar ziet u aftrap Tour of the Alps met Giro-toppers?

Na een heerlijk Parijs-Roubaix-weekend krijgen we maandag iets heel anders te zien dan een peloton razend over de kasseien. Zo wordt 18 april begonnen met de Tour of the Alps, waar vooral de lichtgewichten van het peloton zich mogen uitleven. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te volgen is!

TV en tijden etappe 1 Tour of the Alps 2022

De Tour of the Alps begint gelijk met een mooie etappe van zo'n 160 kilometer. Het zwaartepunt is de Passo Brocon (15 km aan 4,9 procent) waarvan de top op 45 kilometer van de streep ligt. Daarna volgt er nog één klim en ook de finishstrook loopt venijnig omhoog. Aanvallers zullen hun kansen zien, maar ook een sprint van een uitgedunde groep behoort tot de mogelijkheden; al met al een onvoorspelbare etappe!

De openingsrit van The Tour of the Alps wordt 11.20 uur opgang geschoten en finisht omstreeks 15.15 uur. Vanaf 14.00 uur volgt u het live bij Eurosport, dat de etappe uitzendt op Eurosport 1 en de Eurosport Player.

TV en tijden Ronde de Mouscroun 2022

In België staat de Ronde de Mouscroun, een 1.1 dameskoers, op het programma. Deze is vanaf 15.15 uur te volgen op de Eurosport Player en zal rond 17.20 uur finishen.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws