Wielrennen op TV 20 augustus 2022 | Genieten van Vuelta, EK Mountainbike en slotrit Denemarken Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 20 augustus 2022 | Genieten van Vuelta, EK Mountainbike en slotrit Denemarken

Wielrennen op TV 20 augustus 2022 | Genieten van Vuelta, EK Mountainbike en slotrit Denemarken

Er staan een aantal mooie koersen op het programma op zaterdag 20 augustus. De derde grote ronde van het seizoen, de Vuelta, trekt dwars door Nederland om te finishen in Utrecht, het EK Mountainbiken voor de vrouwen wordt verreden in München en dan is er ook nog de slotrit van een mooie Ronde van Denemarken. In de Leiderstrui vertelt je waar het spektakel te zien is!

TV en tijden etappe 2 Vuelta a España 2022

De tweede rit van de Vuelta a España trekt van Den Bosch naar Utrecht. Met de 'Alto de Amerongen' als enige gecategoriseerde klim in het parcours, kunnen de sprinters in hun handen wrijven. Tim Merlier en Sam Bennett hebben een aantal goede renners meegekregen die hen kunnen helpen om de koers in een massaspurt te laten eindigen. Met veel jonge sprinttalenten aan het vertrek, kunnen er echter veel rappe mannen als eerste over de streep komen.

Als de renners het snelste tijdschema rijden zal de aankomst in de Domstad om 17.20 uur zijn, maar het zou zomaar eens 17.45 uur kunnen worden. De wedstrijd is vanaf 14.00 live te zien via de NOS op NPO1, vanaf 14.30 uur op Sporza, zender Eén en vanaf 13.45 uur op Eurosport 1. In de Eurosport Player begint de sportzender al om 13.00 uur met de uitzending.

TV en tijden etappe 5 Ronde van Denemarken 2022

Vóór de Vueltafinish is er ook al koers te aanschouwen, namelijk de laatste etappe van de Ronde van Denemarken. Een lastige heuvelachtige wedstrijd staat de renners te wachten, het klassement zou hier zomaar eens flink op zijn kop gezet kunnen worden. De koers is live te zien in de Eurosport Player, tussen 13.00 uur en 15.00 uur.

TV en tijden EK Mountainbiken vrouwen 2022

Vóór de finish in Denemarken is er nog een koers live te zien! Namelijk het Europees Kampioenschap Mountainbiken bij de vrouwen in München. Sensatie Mona Mitterwallner heeft dispensatie gekregen en hoeft niet bij de beloften te starten, maar kan gelijk bij de elites mee gaan strijden. Of zij het de gevestigde orde lastig kan maken, kunt u live zien op Eurosport 1 om 12.00 uur, de wedstrijd wordt ook in de Eurosport Player live uitgezonden. De finish zal zo'n anderhalf uur later zijn, rond 13.30 uur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws