Wielrennen op TV 20 juli 2022 | Tour de France trekt naar derde aankomst op vliegveld van dit jaar Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 20 juli 2022 | Tour de France trekt naar derde aankomst op vliegveld van dit jaar

Wielrennen op TV 20 juli 2022 | Tour de France trekt naar derde aankomst op vliegveld van dit jaar

De tweede Pyreneeën-rit van deze Tour de France leidt het peloton naar Peyragudes, waar de finish andermaal gelegen is op een vliegveld. Alweer de derde van deze Tour na Mende en Megève, maar vanaf hoe laat is het te zien? In de Leiderstrui weet het!

TV en tijden etappe 17 Tour de France 2022

De zeventiende rit van de Tour de France gaat via Saint-Gaudens naar Peyragudes, over nog geen 129,7 kilometer. Kort maar krachtig, daar er vier beklimmingen overwonnen moeten worden. Andermaal een zware etappe in de Tour de France van dit jaar, die al niet makkelijk is geweest. De verwachting is dat de klassementsrenners opnieuw uit hun kot gaan komen.

De verschillende zenders zijn er vanaf de start bij in deze Pyreneeën-etappe. Op Eurosport, zowel op het hoofdkanaal als de Eurosport Player, kun je vanaf 13.00 uur terecht. De NOS is er vanaf 13.20 uur bij op NPO 1, terwijl Sporza na het journaal van 13.00 uur in zal schakelen op Eén. In de avond bieden beide zenders nog een uitgebreide nabeschouwing aan. De Avondetappe is om 21.28 uur te zien op NPO 1, Vive le Vélo zie je om 21.15 uur op Eén.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws