Wielrennen op TV 21 april 2022 | Waar zie je de finale op de Grossglockner in Tour of the Alps? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 21 april 2022 | Waar zie je de finale op de Grossglockner in Tour of the Alps?

Wielrennen op TV 21 april 2022 | Waar zie je de finale op de Grossglockner in Tour of the Alps?

Donderdag 21 april wordt alweer de vierde etappe in de Tour of the Alps verreden. Een etappe die gekenmerkt wordt door lastige heuveltjes en finish bergop. In de Leiderstrui vertelt u waar en hoe laat u kunt inschakelen!

TV en tijden etappe 4 Tour of the Alps 2022

Op de voorlaatste dag van de Tour of the Alps staat de renners weer een heuvelachtige etappe te wachten, waar gefinisht wordt op de Kals am Grossglockner (12,4 kilometer aan 4,3 procent). Onderweg staan er nog wat kortere obstakels te wachten, dus de winnaar lijkt in ieder geval over sterke klimmersbenen te moeten beschikken. Daarin verdedigt Pello Bilbao nog altijd een voorsprong van zes seconden op Romain Bardet, al zijn de verschillen in de top van het klassement nog erg klein.

De renners beginnen donderdag om 11.45 uur aan hun etappe over 142,4 kilometer, waar men 3,5 uur later rond 15.15 uur aan de finish wordt verwacht. Om de finale van de etappe live te volgen, kunt u gebruikmaken van de kanalen van Eurosport. Op het hoofdkanaal en de Eurosport Player beginnen ze namelijk om 14.00 uur aan hun uitzending.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws