Wielrennen op TV 23 juni 2022 | Waar ziet u BK tijdrijden met Remco Evenepoel? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 23 juni 2022 | Waar ziet u BK tijdrijden met Remco Evenepoel?

Wielrennen op TV 23 juni 2022 | Waar ziet u BK tijdrijden met Remco Evenepoel?

Na het Nederlands kampioenschap van woensdag zijn donderdag 23 juni de Belgen aan de beurt. Bij de mannen jaagt Remco Evenepoel op zijn eerste nationale tijdrittitel bij de elite. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te volgen is!

TV en tijden BK tijdrijden mannen 2022

In Gavere staat het Belgisch kampioenschap tijdrijden op het programma. Enkel de wedstrijd bij de mannen wordt live uitgezonden. Het parcours bestaat uit drie rondes van 11,6 kilometer met de lokale put van Dikkelvene als scherprechter. Verdedigend kampioen Yves Lampaert en Remco Evenepoel zijn de grootste favorieten voor de Belgische driekleur. Om 13.47 uur start de eerste renner, de aankomst van de laatste wordt omstreeks 16.15 uur verwacht. Sporza zendt het kampioenschap vanaf 14.00 uur uit op zender Eén.

TV en tijden Frans kampioenschap tijdrijden 2022

In en rondom het Franse Cholet wordt donderdag het Franse kampioenschap tijdrijden verreden. Zowel de tijdrit van de vrouwen als de mannen wordt door Eurosport live uitgezonden. De strijd bij de vrouwen kunt u vanaf 13.00 uur volgen op Eurosport 1 en de Eurosport Player. De uitzending van de mannen – waar Benjamin Thomas zijn titel verdedigt – volgt op beide kanalen gelijk na de wedstrijd bij de vrouwen. Dat zal rond 15.00 uur zijn.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws